hongkong.fi

Asion monesti honkkarissa ja todennut että Ostopäälikkö ei pahemmin laadusta piittaa kunhan tuote hajoaa niin oletetaan että asiakas on kerinnyt jo hävittään kuitin jottei tarttis antaa palautusta.

Kyseien kuva kertoo tarinaa siitä kuinka skeptisenä ostin parin euron tuotteen enkä muistanut pitää kuittia tallessa. Tuote hajosi kevyessä käytössä. Ajattelin palauttaa vempaimen ostopaikkaan siinä toivossa että viesti kulkisi laatupäälikölle. Vastaukseksi sain vain että vaikkei kuittia ollutkaan niin voisi vaihtaa sen uuteen. Viesti katkesi myymälän vastuuhenkilöön joka opetti minua kuinka sitä oli tarkoitus rapsutella kivetyksien ruohokasvustoa. Minä nauroin ja selitin ettei se millään konstilla kestäisi semmoista käsittelyä koska sorapihaanikaan se ei kestänyt taipumatta. Mutta kuitti kun oli hukassa niin ajattelin antaa uuden mahdollisuuden jos asialla olisi ollut vain maanantai kappale. Mutta ei nämä kaikki tuoteet on suunniteltu hajoamaan. Tuote ei ole tarkoitettu käyttöä varten vain pelkästään sisustuselementtinä puutarhassa!

Tämä ei ole ainoa tällainen tuote. Pavilionki, siinä on ruuvvireikä pallikat hitsattu yläs alasin joten joutuu jeesusteipillä kasaamaan katoksen. Arinkokenno tuikku ei aktivoidu vasta kuin metrin päässä. Opastusvalona parin kymmenenmetrin päästä siitä pienestä valotehosta olisi hyötyä mutta kuin liiketunnistin ei toimi niin kauas. Jälleen uusi tuote joka on valmiiksi suuniteltu käyttökelvottomaksi.

Hong Kong on organisatio joka systemaattisesti ja tahallisesti haaskaa luonnonvarojamme!

Hong Kong Laatu
Hong Kong

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s